Chirofeesten 2019

We kunnen de zomer al serieus voelen dus wordt het stilaan tijd om vooruit te blikken naar Chirofeesten Brecht 2019! Een weekend vol zwoele beats, frisse pinten en een heleboel ambiance! Op zaterdag 10 augustus bereiden we ons voor op een knaller van een nacht die van start gaat rond 21:00! Twee verschilende podia, een lounge en een kilometerslange toog. Op zondag 11 augustus starten we rond de middag met ons jaarlijkse touwtrektoernooi terwijl iedereen kan genieten van een hapje en een drankje in (of uit) de zon. Springkasteel en kinderanimatie is aanwezig! Wanneer de avond begint te vallen kunnen de jongere kinderen zich uitleven tijdens onze kinderdisco. Hierna kunnen we er terug invliegen met onze kortebroekefuif! Gratis inkom voor iedereen met een korte broek, 21:00u starten de eerste DJ's!


Touwtrekken!

Dit jaar zullen we wederom een touwtrektoernooi organiseren waar verschillende teams van 6 trekkers de strijd tegen mekaar opnemen in een reeks spannende duels!

Meer weten

Kinderdisco op zondag!

Op zondag organiseren we voor de kleinsten opnieuw een KINDERDISCO! Van 19:00 tot 20:30 zal er door de leiding van de jongste groepen een feestje worden georganiseerd in de tweede tent.

Meer weten